Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zorgboerderij Blankenhoeve

Welkom op boerderij de “Blankenhoeve”, een monumentale boerderij, schitterend gelegen in het Groene Hart en aan het Vennemeer. Een boerderij met een lange en rijke historie, die tot het jaar 2000 als melkveehouderij in bedrijf is geweest, maar helaas de modernisering in de landbouw niet heeft doorstaan.

De Blankenhoeve is nu een plek waar verschillende mensen en met uiteenlopende achtergronden, kunnen genieten van de rust en ruimte van het platteland.
Uiteraard is er nog volop plaats voor de dieren. De mooie kudde blesschapen bepaald al vele jaren het gezicht van de boerderij, maar daarnaast is er een pony om te aaien en lopen de kippen te scharrelen op het erf.

Zorgboerderij
Sinds 2008 is de Blankenhoeve een plek waar kinderen vanaf 4 tot 12 jaar met een handicap of stoornis professionele begeleiding kunnen krijgen. Ondermeer om de veelal overbelaste thuissituatie te ontlasten, wordt er gericht gewerkt om de ontwikkeling van het kind extra te stimuleren. Dit gebeurt spelenderwijs, met gerichte activiteiten en door te helpen met klusjes op de boerderij, zoals het voeren van de schapen/ lammetjes. Met alle ruimte is er volop speelgelegenheid, zowel binnen als buiten (speeltoestellen, hooiberg en speelstal). De zorgboerderij is open op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag. Gezien de kleinschaligheid van deze zorg is er beperkt plek.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Zorgboerderij Blankenhoeve

Vennemeer 39
2374 AV  Oud Ade
0715018513
www.blankenhoeve.nl
info@blankenhoeve.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support