Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Theehuis Noord

Openingstijden:
Woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Theehuis Noord is een initiatief vanuit de wijk gesteund door vooral Fonds 1818. Het theehuis is gebouwd in de Tuin van Noord vlakbij een waterspeelplaats en avontuurlijke speeltuin. Het theehuis vormt een schakel in de verbinding tussen mensen en richt zich op het realiseren van een prettig verblijfsklimaat in de Tuin van Noord.

Doelstelling:
-Het, in het algemeen belang, bevorderen van de sociale binding, cohesie,- ontplooing en (maatschappelijke) participatie tussen en van (bewoners) groepen onderling en anderen , gericht op de wijk Leiden-Noord, onder meer door het verrichten van werkzaamheden verbonden aan het realiseren, in stand houden en exploiteren van een buurtcentrum en/of buurtmuseum in de Tuin van Noord

-Het creëren en behouden van een aantrekkelijk leefklimaat in de wijk Leiden-Noord; en het organiseren en faciliteren van activiteiten voor en door bewoners(groepen) in de wijk Leiden-Noord en voorts al hetgeen in de ruimste zijn met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het wordt gerund door vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers des te ruimer de openingstijden. Door ervaring op te doen in het theehuis zullen we verbeteringen kunnen realiseren.

In de nabij toekomst worden er in het park speeltoestellen geplaatst en er komt een zandplaat voor kleine kinderen om te spelen. We zullen regelmatig gezellige activiteiten gaan organiseren.

Het theehuis zal als de Tuin van Noord klaar is de directe omgeving van het theehuis adopteren. Een groenploeg bestaande uit vrijwilligers uit de buurt wordt opgericht! Het Theehuis Noord hanteert schappelijke prijzen voor iedere beurs en richt zich vooral op ouders/verzorgers en kinderen die gebruik maken van het park De Tuin van Noord.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Theehuis Noord

Joop Vervoornpad 1
2316 EP  Leiden
0652752638
www.leidennoord.nl/theehuis-noord-buurtmuseum
deleidseuitdaging@gmail.com

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support