De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sociaal Wijkteam Noord en Boerhaave

Kunt u door ziekte niet zelf uw boodschappen doen? Krijgt u steeds meer moeite met dagelijkse dingen zoals het huishouden doen, traplopen of fietsen? Heeft u problemen met uw financiën, in uw relatie, bent u eenzaam of zit u niet lekker in uw vel? 

Het Sociaal wijkteam is er voor alle vragen of problemen waar u zelf niet uit komt. Ook als u goede ideeën heeft voor uw wijk of een steentje wilt bijdragen door anderen te helpen bent u van harte welkom! 

Leiden heeft acht Sociaal wijkteams. Er zit dus altijd één bij u in de buurt.

Daarnaast bieden alle wijkteams in Leiden de volgende inloopspreekuren aan:

Maandag van 09-00-11:00 uur.
Dinsdag van 09-00-11:00 uur.
Donderdag van 13:00-15:00 uur.

Het Sociaal Wijkteam biedt hulp en ondersteuning dichtbij huis. Heeft u vragen of zorgen over uw financiën, woonsituatie of relatie?
Voelt u zich eenzaam of zit u niet lekker in uw vel? Is er sprake van overlast, huiselijk geweld of hebt u psychische problemen? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam.

Ook als u goede ideeën heeft voor uw wijk, anderen in uw buurt wilt helpen, of aan de slag wilt als vrijwilliger, bent u van harte welkom.

Het Sociaal Wijkteam is er voor iedereen die er niet meer uitkomt en ondersteuning nodig heeft. Ook familieleden, vrienden of buren kunnen bij het Sociaal Wijkteam terecht voor tips en ondersteuning. Maar het Sociaal Wijkteam is er ook voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen die zich willen inzetten voor het welzijn van de mensen in de buurt.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Sociaal Wijkteam Noord

Arubapad 2
2315 VA  Leiden
071-5164904
gemeente.leiden.nl/themas/wmo/sociaal-wijkteam
swtnoord@leiden.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support