Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Pakhuis 56, Kreatief Atelier

In Katwijk aan de Zeestraat 56 staat een pakhuisje met een lange geschiedenis. Het word momenteel gebruikt als creatief atelier. Hier kunnen mensen die dagbesteding zoeken of mensen die gewoon creatief bezig willen zijn een sfeervolle veilige plek vinden.
Er is werkelijk van alles te doen op creatief gebied. Zo goed als elke creatieve wens kan in Pakhuis 56 uitkomen. Handwerken, werken met pretex, beeldhouwen, tekenen of schilderen, decoreren, mozaieken maken of boetseren, je kunt het zo gek niet bedenken of Creatief Atelier Pakhuis 56 bied de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en tegelijk bij te komen in een rustgevende omgeving. Nel heet je van harte welkom!

Pakhuis 56 geeft regelmatig workshops. Met de feestdagen, voor creatieve decoratie of workshops om speciale technieken aan te leren. Klik op de workshops knop hierboven om meer over de Pakhuis 56 workshops te leren
Heb je zelf een verzoek? Een origineel idee dat je wilt uitvoeren? Neem (uiteraard vrijblijvend) contact op met Pakhuis 56. Praten kost niets, een bakje koffie staat altijd klaar. Of kom eens langs voor een proefochtend. Kijk eens rustig rond op de site. Er is van alles te vinden om creatief bezig te zijn op veel verschillende manieren.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Pakhuis 56

Zeeweg 56
2225 CX  Katwijk
0630417196
www.pakhuis56.nl
info@pakhuis56.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support