Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hospice Issoria

Hospice Issoria heeft regelmatig behoefte aan nieuwe zorg- en kookvrijwilligers. Je gaat deel uit maken van een groep van zo’n 70 enthousiaste vrijwilligers die de dagelijkse zorg van maximaal 7 gasten voor hun rekening nemen.

Wat is een hospice? Hospice Issoria is een thuis voor mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. Onze gasten zoeken rust, sfeer en aandacht. Leven en dood zijn bij Issoria echt met elkaar verbonden.
Samen met verpleegkundigen vorm je een team. Vrijwilligers ondersteunen de persoonlijke verzorging, de maaltijden en verrichten huishoudelijke taken. Je geeft persoonlijke aandacht en zorgt voor een huiselijke sfeer.

Hospice Issoria won in december 2016 de Leidse Vrijwilligersprijs voor het beste vrijwilligersbeleid. Je levert een betekenisvolle bijdrage, er is aandacht voor persoonlijke groei (scholing, reflectie), je maakt deel uit van een gezellig en betrokken team.

Wat is jouw bijdrage? Als dit je aanspreekt dan is zorgvrijwilliger iets voor jou. Of als koken jouw passie is en je vindt het een uitdaging om zelfs iets op tafel te zetten voor iemand die soms nauwelijks eetlust heeft, dan is kookvrijwilliger wat voor jou.

Vrijwilliger zijn is niet vrijblijvend. Vrijwilligers in Issoria werken als team. De zorg- en kookvrijwilligers worden minimaal 4 uur per week en 1 x per 4 weken in het weekend ingeroosterd. In Issoria is geen dag hetzelfde; we houden vanzelfsprekend met ieders wensen rekening, maar verwachten ook dat vrijwilligers flexibel zijn. Vrijwilligers worden ingewerkt en krijgen scholing.

Kennis maken? Bel dan voor een persoonlijke rondleiding en kennismaking met één van de coördinatoren via 071-514 22 75 of mail naar info@issoria.nl.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support