Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Het Trefpunt

Iedereen wil graag op een leuke en zinvolle manier zijn dag invullen. Structuur en ritme geven namelijk zin en kleur aan de dag. Dingen doen waar je goed in bent, waar je voor geleerd hebt of waar je juist voor kunt leren, zorgen ervoor dat jij je (weer) gezien en gewaardeerd voelt.

Op Het Trefpunt in Alphen aan den Rijn bieden wij vijf dagen per week, verschillende laagdrempelige vormen van werk, educatie en vrijetijdsbesteding aan. Iedereen kan op zijn eigen tempo deelnemen aan ons programma. Met behulp van professionele begeleiders van GGZ Rivierduinen, TOM in de buurt en de hulp van vrijwilligers kunnen wij persoonlijke aandacht en maatwerk geven. Ook stagiaires die in het kader van hun studie bepaalde periodes aanwezig zijn op Het Trefpunt organiseren leuke activiteiten voor deelnemers. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft op Het Trefpunt.

Het aanbod en de begeleiding kan per persoon verschillen. De ene persoon heeft behoefte aan het ontmoeten van andere mensen, de ander wil liever werken of zitten op een wat rustigere plek.
Na aanmelding, bekijken we samen welke activiteit het beste bij jouw wensen, ervaring en kwaliteiten past.

Ben je nieuwsgierig geworden en vraag je jezelf af of jij bij ons op je plek bent? Bel dan gerust voor meer informatie of een afspraak of kom langs en zie wat Het Trefpunt jou te bieden heeft.

Ook is onze nieuwe website ‘de lucht in gegaan’ en kun je daar vast een kijkje nemen. Ons grote aanbod aan activiteiten is te vinden in het hiernaast genoemde overzicht. Hier staat per activiteit o.a. een omschrijving ervan, dag (deel), tijden en overige informatie vermeld. De meeste activiteiten zijn overigens gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het gebruik van bijvoorbeeld materiaal. Er is dus voor elk wat wils.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Trefpunt

Toermalijnstraat 1
2403 DW  Alphen Aan Den Rijn
0172898650
www.rivierduinen.nl
trefpunt@rivierduinen.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support