Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fleur de dag

Wij zijn:
Fleur de Dag

Fleur de Dag is een professionele zorgverlener voor niet medische diensten. Wij bieden individuele begeleiding en gezelschap op maat. Samen met de cliënt ondernemen wij activiteiten in en om het huis, afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Zo kunnen wij de cliënt helpen langer zelfstandig te blijven wonen en maken wij het leven van de cliënt simpelweg leuker.

Wij bieden:
1. Begeleiding op individuele basis

Fleur de Dag kan mensen met oriëntatie- en geheugenproblemen begeleiden in de dag structuur door hen te stimuleren tot activiteiten op de daarvoor bestemde tijdstippen. Ook kunnen wij een gedeelte van de 24-uurs toezicht overnemen ter ondersteuning en ontlasting van mantelzorgers. Veel wordt door mantelzorgers en vrijwilligers gedaan, maar waar het ophoudt voor hen staat Fleur de Dag klaar.

Voor wie:
Fleur de Dag richt zich met name op ouderen die zelfstandig wonen en die behoeften hebben aan ondersteuning en begeleiding in en om het huis. Maar Fleur de Dag is er ook voor de mantelzorger. Wij weten hoe zwaar en emotioneel het zorgen voor een dierbare kan zijn. Wij kunnen dan tijdelijk of op structurele basis uw taken overnemen. Met een team van ervaren 40+ Fleurmaatjes, geven wij de ouderen de aandacht die zij verdienen

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Fleur de dag

Boekerslootlaan 9
2201 BT  Noordwijk
0630644394
www.fleurdedag.nl
info@fleurdedag.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support