Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Windroos

Wij zijn:
De Windroos

De Windroos is een kleinschalige organisatie en werkt vanuit een holistische benadering, waarbij uitgegaan wordt van de kracht van de deelnemer. We ontdekken samen met de jongeren waar zij goed in zijn en proberen dat te versterken. Ons doel is dat de deelnemers steeds meer op diverse terreinen, zoals school en maatschappelijke activiteiten, grip krijgen op hun leven en daarvoor zelf hun verantwoordelijkheid weer kunnen nemen.

Wij bieden:
1. Begeleiding individueel speciaal
2. Begeleiding groep basis

Dit gebeurt in de vorm van verschillende onderwijstrajecten, zoals: Verkenning, ECDL (computervaardigheid), naar school, schoolkeuze, op weg naar MBO-2, zelfstudie, huiswerkbegeleiding. De trajecten worden individueel op maat aangevuld met participatieactiviteiten, workshops en trainingen en/of groepsactiviteiten.

Voor wie
Als organisatie binnen de zorg bieden wij voor iedereen met psychische beperking tussen de 18 en 30 jaar een hersteltraject. Zie onze website voor de voorwaarden wat betreft aanmelding. Uniek hierbij is dat naast veel persoonlijke begeleiding, onderwijs een middel is om te re-integreren in de samenleving. Of je nu naar een opleiding, stage of werk wilt, bij de Windroos krijg je de mogelijkheid om te herstellen en met je toekomst aan de slag te gaan. Samen met een persoonlijke begeleider, docent, studie- en loopbaanbegeleider werk je in je eigen tempo aan je traject bij de Windroos.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


De Windroos

Stationsweg 12
2312 AV  Leiden
0715137488
www.dewindroos.com
info@dewindroos.com

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support