Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

CJG Zuid-Holland Noord

Wie zijn wij?
In het Centrum Jeugd en Gezin werken verschillende professionals van de kernpartners samen, zoals jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen. Je wordt dus nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd. Vanaf nu heb je voor al je vragen over opvoeding en opgroeien één vast aanspreekpunt.

Het CJG is er voor jou! 
Het Centrum Jeugd en Gezin is er voor ALLE kinderen, jongeren, opvoeders en gezinnen, grootouders, professionele opvoeders en anderen die met kinderen en/of hun ouders werken. Opvoeden geeft mooie momenten van intens geluk, onvergetelijke ervaringen, maar soms ook moeilijke situaties met verdriet, teleurstellingen en lastige keuzes. Even praten over dagelijkse situaties is soms fijn, omdat je zo de zaken wat gemakkelijker op een rijtje krijgt.  Met al je vragen en twijfels kun je terecht bij het CJG. Eet je kind niet goed, heb je twijfels of je kind zich goed ontwikkelt, wil je je kind door leren slapen, gaat het niet zo goed op school, denk je dat je kind gepest wordt? Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat.  Het CJG geeft kosteloos advies over het opgroeien en opvoeden van kinderen in alle leeftijden. Het CJG kan je ook in contact brengen met gespecialiseerde hulp, als je dat wilt.
Jouw lokale CJGZoek je informatie of heb je een vraag? Klik dan op het plaatje van de gemeente waar je woont of maak een keuze uit de lijst. Je gaat dan naar de CJG website van jouw gemeente. Je vindt daar veel informatie over opvoeden en opgroeien. Natuurlijk kun je ook op het CJG langs komen. Op de website vind je wanneer het CJG open is.

Jouw lokale CJG
Zoek je informatie of heb je een vraag? Klik dan op het plaatje van de gemeente waar je woont of maak een keuze uit de lijst. Je gaat dan naar de CJG website van jouw gemeente. Je vindt daar veel informatie over opvoeden en opgroeien. Natuurlijk kun je ook op het CJG langs komen. Op de website vind je wanneer het CJG open is.

Hieronder vindt u het aanbod van het CJG Leiden
CJGLEIDEN

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


CJG Leiden

Parmentierweg 49
2316 ZV  Leiden
088-2542384
cjgzhn.nl
cjgopvoedadviespunt@ggdhm.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support