In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gemeente aansluiten?

De enige complete online sociale kaart!

Jekuntmeer.nl is een digitale sociale kaart die mensen die dak- of thuisloos zijn of verslavingsproblemen hebben en mensen met psycho-sociale problemen of een lichamelijke of verstandelijke handicap een helder overzicht biedt van alle activiteiten en projecten die in de regio Zuid-Holland Noord voor hen georganiseerd worden.

Het publieke deel van de site is voor iedereen toegankelijk, maar natuurlijk vooral bedoeld voor mensen met een beperking die actief mee willen doen in de samenleving. Aanbieders kunnen via een login eenvoudig nieuwe projecten en activiteiten invoeren. Medewerkers van hulpverlenende instanties en van verwijzende organisaties kunnen met een eigen inlogcode op jekuntmeer.nl door een uitgebreid zoeksysteem de vraag van de klant zeer nauwkeurig afstemmen op het aanbod.

Jekuntmeer.nl is een initiatief van Stichting De Omslag, een onafhankelijke, ideële project- en netwerkorganisatie voor vraagstukken op het gebied van activering en arbeid.  De Omslag ondersteunt een groot aantal organisaties in de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang, verslavingszorg, gehandicaptenzorg, welzijn en onderwijs bij het realiseren van maatschappelijke participatie van mensen met een beperking.

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support