De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

over jekuntmeer.nl regio zuid-holland noord (Holland Rijnland)

Ben je toe aan een stap op weg naar een activiteit, vrijwilligerswerk of wil je eerst nog eens praten met iemand hierover?
Op Jekuntmeer.nl vind je aanbod voor hulp en ondersteuning, vrijwilligerswerk, leren en doen. Bij jou in de buurt
.

Jekuntmeer.nl is een vindplaats voor mogelijkheden en ondersteuning daarbij. Op deze website kun je zoeken in een actueel aanbod van activiteiten, cursussen en vrijwilligerswerk. Je kunt zowel zoeken in de ingevoerde activiteiten als kijken in de nieuwsrubrieken naar activiteiten en projecten die jou verder kunnen helpen.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van Jekuntmeer.nl neem dan contact op met de helpdesk via 085 - 273 36 37 of mail helpdesk@jekuntmeer.nl.

Heb je vragen over de activiteiten en projecten neem dan contact op met de redactie via 06-538 317 54.

meedoen in de regio Holland Rijnland

Wanneer je door ziekte of tijdelijke uitval te maken krijgt met zorgorganisaties, uitkeringsinstanties en participatietrajecten, dan heb je een goed overzicht nodig van waar je terecht kan voor ondersteuning, toegankelijke activiteiten en mogelijkheden om weer op weg te komen en mee te doen in de maatschappij. De gemeenten van de regio Zuid-Holland Noord - ook genoemd Holland Rijnland - werken met elkaar samen voor goede voorzieningen en activiteiten en werken eraan dat mensen hiervan goed gebruik maken.  

Iedere gemeente gaat de komende jaren ook zelfstandig zorg en ondersteuning organiseren voor de eigen inwoners. De gemeenten gaan in eigen dorp of stad zo veel mogelijk zorgen voor beschikbaarheid van voorzieningen en activiteiten voor mensen die tijdelijk of langdurig zijn uitgevallen door ziekte of andere tegenslag. Om dit te kunnen doen worden er nu in de regio verschillende extra projecten uitgevoerd, waaruit informatie kan worden gehaald om te zien of zorg en ondersteuning voldoende beschikbaar en toegankelijk zijn en het daadwerkelijk mensen helpt mee te doen. Een voorbeeld hiervan is het Samenwerkingsverband Arbeidsparticipatie Holland Rijnland.

Op Jekuntmeer.nl word je over deze ontwikkelingen geïnformeerd en worden voorzieningen in kaart gebracht en getoond over wat er is aan hulp en activiteiten.​ Op de pagina ‘actueel’ word je geïnformeerd over nieuwe projecten en activiteiten van organisaties in zorg en welzijn (project uitgelicht), bijeenkomsten, workshops, vrijwilligersvacatures en belangrijke informatie en ontwikkelingen over arbeidsvoorzieningen (uit de praktijk). Via de homepage kan je in de database via de rubrieken | leren | werken | doen | hulp | zoeken naar activiteiten en nadere relevante informatie over de activiteit of het project. Ook vind je hier contactformulieren door middel waarvan je via de site snel een vraag kunt stellen aan coördinatoren van de desbetreffende projecten en activiteiten.

Jekuntmeer.nl leren | werken | doen | hulp

Jekuntmeer.nl streeft ernaar een marktplaats te zijn voor mogelijkheden op het gebied van maatschappelijke zorg, ondersteuning, herstel en participatie. Op deze website kun je zoeken in een actueel aanbod van hulp, cursussen, activiteiten en toeleiding naar werk en/of dagbesteding. Bovendien vind je informatie en artikelen over meedoen in de stad, dorp of woonkern in de vorm van nieuws over projecten, informatiebijeenkomsten en activiteiten.

Jekuntmeer.nl geeft voor bewoners en professionals het actuele participatieaanbod in de regio Zuid-Holland Noord (Holland Rijnland) weer. Het is een digitale sociale kaart die bewoners, vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn en maatschappelijke organisaties een helder overzicht biedt van activiteiten, cursussen op het gebied van herstel en participatie en (werk)trajecten die in de omgeving georganiseerd worden.

Jekuntmeer.nl wordt door de aanbieders van bovengenoemde diensten zelf gevuld. Jekuntmeer.nl zorgt ervoor dat het aanbod actueel blijft en goed gevonden kan worden door bewoners en verwijzers. De nieuwsrubrieken worden gevuld door de redactie van regio Zuid-Holland Noord.                 

De belangrijkste kenmerken van Jekuntmeer.nl

  • complete en gecontroleerde informatie per activiteit
  • de nieuwsrubrieken en de maandelijkse nieuwsbrief
  • activiteiten zijn gemakkelijk te printen of door te sturen
  • binnen de site kan snel gecommuniceerd worden via gegevens van contactpersonen en contactformulieren die vindbaar zijn bij elke activiteit


Naast een breed aanbod van activiteiten in het kader van leren, werken en doen, is ook een ondersteuningsaanbod te vinden van aanbieders van informele zorg in de regio. 

Jekuntmeer.nl voor aanbieders
zoeken op Jekuntmeer.nl voor verwijzers
zoeken op Jekuntmeer.nl voor gebruikers 
geschiedenis van Jekuntmeer.nl

Persoonsgegevens en privacy

Privacy is voor ons erg belangrijk. We hanteren een beleid dat we geen informatie verzamelen, die niet essentieel is voor het organiseren van onze diensten en producten. Welke gegevens we verzamelen, waarvoor, met wie we deze delen en hoe wij alle zaken rondom het verwerken van persoonsgegevens hebben geregeld kun je lezen in onze algemene voorwaarden, artikel 14.

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support