Veel activiteiten zijn na de versoepeling van de corona maatregelen weer opgestart.
Kijk op de site van de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit weer plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

JobHulpMaatje

Zuid-Holland Noord, maandag 24 juni 2019

JobHulpMaatje wil je helpen onderzoeken welke baan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring past, om uiteindelijk de baan te kunnen bemachtigen waar jij op je plek zit! Heb je geen baan, dreigt er ontslag, of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige functie, dan kunnen we je ondersteunen en begeleiden met een goed getrainde vrijwilliger van JobHulpMaatje.

Het verliezen van je baan is heftig en heeft gevolgen voor je zelfvertrouwen, inkomen, sociale contacten (schroom naar je omgeving) en je humeur.Een onafhankelijk en deskundig Maatje naast je om je te ondersteunen, te motiveren en aan te moedigen, maakt dan het verschil. Soms kan het voldoende zijn om samen met anderen aan een Jobgroup deel te nemen. 

Dat zijn zeven (wekelijkse) bijeenkomsten van anderhalf tot twee uur (op een vast tijdstip) waar je ervaringen met anderen uitwisselt en waar je duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Het einddoel is een elevator pitch waarmee je je bij een werkgever zelfverzekerd presenteert en jij meer kans maakt op die ene baan, die je graag zou willen. JobHulpMaatje wordt georganiseerd vanuit Stichting Voor Elkaar Leiden e.o., het platform van samenwerkende kerken in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. JobHulpMaatje werkt nauw samen en aanvullend op de re-integratietrajecten van lokale gemeenten, instanties en bedrijven. 

Bron: https://jobhulpmaatje.nl/

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support