In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dress for success verhuisd

Zuid-Holland Noord, maandag 20 januari 2020

In het pand waar vroeger Sjaak’s Hobbyshop zat, komt een nieuwe winkel. Dress for Success Leiden verhuist naar de Janvossensteeg.

Dress for Success is een (wereldwijde) vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden helpt om de juiste sollicitatiekleding te vinden. In de winkel kunnen werkzoekenden advies krijgen over persoonlijke presentatie en uitstraling. 

Daarnaast ontvangen ze gratis een passende set sollicitatiekleding.

De organisatie zit nu nog aan de Beatrixstraat 8, maar verhuist binnenkort naar de Janvossensteeg 65-71. In een persbericht vertelt voorzitter Ton de Bruin dat de organisatie erg blij is met het nieuwe pand in de zijstraat van de Haarlemmerstraat. Naar verwachting vindt de opening plaats in het voorjaar van 2020.

Dress for Success Leiden is een vrijwilligersorganisatie die mensen met een kleine beurs en op zoek naar werk, voorziet van representatieve kleding. Zij  hebben vaak behoefte aan een goed advies over welke kleding passend is voor de functie en hoe zij hun persoonlijke presentatie kunnen verbeteren.

De  betrokken houding en deskundige advisering van de winkelmedewerkers is hierbij essentieel. De klanten vertellen dat ze door de kleding met meer zelfvertrouwen solliciteren. De winkel is er voor de hele regio; van de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek tot en met Zoetermeer.

De coördinatie van Dress for Success Leiden is in handen van Grace Flohr. Daarnaast zijn er een tiental enthousiaste vrijwilligers actief die enerzijds meewerken in de winkel  of anderzijds zorgen voor de nieuwsbrief, Social Media, PR, kledingacties, het nabellen van klanten etc.

Bron: https://www.dressforsuccess.nl/waar-vind-je-ons/leiden/

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support