In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Verslag kennisbijeenkomst arbeidsparticipatie

Zuid-Holland Noord, woensdag 5 september 2018

Begin juni werd in het Leidse Volkshuis door de werkgroep arbeidsparticipatie Holland Rijnland een kennisfestival georganiseerd rond arbeidsparticipatie voor mensen met een achtergrond met psychische problematiek. Beroepskrachten, beleidsambtenaren, ervaringsdeskundigen en werkgevers deelden hun kennis, perspectief, wensen en mogelijkheden.

De ochtend was druk bezocht. Via workshops, alle gekoppeld aan een specifiek thema en belicht door diverse partijen uit het samenwerkingsverband en daarbuiten, werden ervaringen en kennis gedeeld en deed men inspiratie op. Lees en bekijk hier het uitgebreide informatieve (foto)verslag en hier een sfeerverslag vanuit cliëntperspectief.
Meer informatie over het samenwerkingsverband is te verkrijgen bij de projectleider Kerstin Thederan via k.thederan@leiden.nl. Heb je een achtergrond met psychische problematiek en wil je meer weten over de mogelijkheden van dit platform wend je dan tot jeaninespeckman@lumen-hollandrijnland.nl of mvanbiezen@lumen-hollandrijnland.nl


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support