In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

29 december 2018

Workshopcarrousel bij Verder

Op vrijdagochtend 25 januari 2018 biedt Verder jou, als vrijwilliger, een mentale en/of fysieke boost aan als start van het nieuwe jaar. Je kunt die dag meedoen met een divers aanbod van workshops. Bijvoorbeeld een workshop Mindfulness en een workshop Blik op jezelf: Vitaal aan de slag met je kernkwaliteiten.

Lees verder

20 december 2018

Zelfregiecentrum geopend tijdens feestdagen

Ook geen zin om alleen te zijn tijdens de feestdagen? Het Zelfregiecentrum Leiden op de Zaanstraat 126 is op eerste en tweede kerstdag geopend van 13:00-15:30 uur, oudjaarsdag van 13:00-17:00 uur en nieuwjaarsdag van 13:00-15:30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

19 december 2018

Inloop voor iedereen die iets over vrijwilligerswerk wil weten

Wie persoonlijk geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk kan iedere derde donderdag van de maand binnenlopen bij het inloopspreekuur. Het eerstvolgende inloopmoment  is op donderdag 17 januari 2019 van 18.30 tot 19.30 uur in de bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42.

Lees verder

7 december 2018

Dialoogtafel over eenzaamheid

Voel jij je wel eens eenzaam of ken je iemand die zich eenzaam voelt? Dan weet je vast hoe vervelend dit is. Gemeente Lisse wil iets doen aan eenzaamheid. Daarom organiseert zij samen met WelzijnsKompas verschillende dialoogtafels om met geïnteresseerden over dit onderwerp te praten. 

Lees verder

7 december 2018

Present Leiden zoekt Kerstengelen

Present Leiden zoekt Kerstengelen die in de maand december graag wat aandacht en liefde willen uitdelen aan mensen die net dat steuntje in hun rug goed kunnen gebruiken. Wij koppelen een Kerstengel aan iemand die blij gemaakt kan worden met een kaartje door de bus, kopje koffie, kerstpakketje, een wandelingetje et cetera. Net waar jij en de ontvanger behoefte aan hebben. 

Lees verder

2 december 2018

Cursus Positief Leven

Welzijn Teylingen organiseert vanaf 11 december de cursus Positief leven. In deze cursus krijgen deelnemers tips en oefeningen mee om in het alledaagse leven meer aandacht en ruimte te creëren voor positieve ervaringen, rust en energie. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten.

Lees verder

1 december 2018

Workshop De feestdagen… Leuk of lastig?

Voor sommige mensen zijn de feestdagen niet alleen maar feest. Zie jij op tegen de feestdagen? Hoe ga je hiermee om en hoe zorg je goed voor jezelf? Stichting Lumen organiseert op woensdag 12 december een workshop waarin deelnemers hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ook kun je een persoonlijk feestdagenplan maken.

Lees verder

1 december 2018

Spreekuur op de Nieuwe Energie

Elke maandagavond houdt de Decentrale Cliëntenraad Nieuwe Energie spreekuur in de Opvang in Leiden. Hier kunnen alle cliënten terecht met vragen. Ook kunnen zij komen voor een luisterend oor. De decentrale raad adviseert hen als dat nodig is of verwijst hen door. Bijvoorbeeld naar de onafhankelijke cliëntvertrouwenspersoon.

Lees verder

17 november 2018

Cardea Ouder Cafe

Op donderdagavond 22 november vindt de tweede bijeenkomst van het Ouderplatform Cardea plaats. Dit platform wil een veilig samenzijn bieden waar ouders hun verhaal kwijt kunnen, waar situaties van elkaar herkend worden en ervaringen uitgewisseld. Een ouder: "Gewoon een kopje koffie met elkaar drinken en kunnen vertellen zonder beoordeeld of veroordeeld te worden, is fijn."

Lees verder

10 november 2018

Kerstinkopen doen bij SOEK

Binnenkort is het weer Kerst. Kringloopwinkel SOEK heeft om die reden haar assortiment ingericht met een diversiteit aan kerstspullen. SOEK is te vinden op de Endegeesterstraatweg 1A in Oegstgeest.

Lees verder

4 november 2018

Thema-ochtend woensdag 7 november: Bouwen aan herstel

De Brug Midden-Nederland organiseert op woensdag 7 november 2018 van 9.30 tot 11.30 uur een thema-ochtend over ‘Bouwen aan herstel’  voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk.

Lees verder

26 oktober 2018

Hulp bij het invullen van formulieren

In onze samenleving hebben we te maken met veel instanties, veel regels en veel formulieren. Dikwijls is het lastig om hierin een weg te vinden. De formulierenhulp van Humanitas Rijnland en B plus C helpt iedere maandag van 14:00-16:00 uur op de locatie Nieuwstraat.

Lees verder

25 oktober 2018

Mantelzorgcafé

Het Mantelzorgcafé Oegstgeest is voor iedereen die zorgt voor iemand en ervaringen wil uitwisselen. Elke laatste dinsdag van de maand kunnen mantelzorgers en belangstellenden er van 14:00-16:00 uur terecht. Dinsdag 27 november is een interactieve lezing over levensvragen georganiseerd.

Lees verder

19 oktober 2018

Leiden stad voor iedereen

In Leiden startte in oktober de campagne ‘Leiden, stad voor iedereen’. De campagne richt zich op een toegankelijke stad, waarin iedereen mee kan doen. Met of zonder beperking. Op posters die op diverse plekken in de stad hangen, staan vier Leidse ervaringsdeskundigen centraal. Benieuwd naar hun verhalen? Lees via de link het verhaal van Britt, Jiska, Lonneke en Rik. bit.ly/2ymx6C8

Lees verder

4 oktober 2018

Lancering van Radio Gemiva

Op zaterdag 13 oktober 2018 van 14.30 tot 17.00 uur is de lancering van Radio Gemiva. De lancering is op de Zonnehoek (Zonnegaarde 38a in Zoeterwoude) en wordt gedaan door DJ Domien Verschuuren van Qmusic.

Lees verder

3 oktober 2018

Cadeau voor mantelzorgers

De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude hebben veel waardering voor de enorme inzet van mantelzorgers. Eva, organisatie voor mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning heeft de opdracht om die waarderingsregeling uit te voeren. 

Lees verder

29 september 2018

Lezing “Dit is autisme”

Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met autismespectrumstoornis (ASS)? Op donderdag 11 oktober organiseert de Driemaster in Oude Wetering een lezing over dit thema. Op een voor iedereen begrijpelijke manier wordt uiteengezet wat er anders gaat bij mensen met autisme.

Lees verder

24 september 2018

symposium Kom in beweging, Samen tegen Eenzaamheid

Circa 11% van de Leidse 16- tot 29-jarigen en 9% van de 65-plussers voelt zich ernstig eenzaam. Wat is eenzaamheid, hoe herken je het en wat kun je er tegen doen? Kom maandagavond 1 oktober naar het symposium Kom in beweging - Samen tegen eenzaamheid en luister en ervaar zelf. 

Lees verder

23 september 2018

Herstelmarkt bij Brijder

Wil jij meer in je herstel doen? Kom naar de herstelmarkt van Brijder in Leiden op maandag 24 september van 18:00 uur tot 19:30 uur. Tijdens de markt kunnen cliënten en (ex)cliënten van GGZ, Verslavingszorg en andere geinteresseerden op een laagdrempelige manier kennismaken met lokale initiatieven op het gebied van herstel en participatie uit de regio.

Lees verder

5 september 2018

Jaarmarkt Leiderdorp

Stichting Jaarmarkt Leiderdorp organiseert op zaterdag 8 september een jaarmarkt. De jaarmarkt vormt met 100 kraampjes op de Laan van Berendrecht een verbinding tussen de winkelcentra Winkelhof en Santhorst. 

Lees verder

1 september 2018

Oriëntatiemarkt vrijwilligerswerk Oegstgeest

Wie interesse heeft in vrijwilligerswerk in de zorg- en welzijnssector of zelf behoefte heeft aan ondersteuning door vrijwilligersinzet is welkom op de OriëntaTEAmarkt op 16 oktober in het Dorpscentrum Oegstgeest. Tijdens een high tea kan worden kennisgemaakt met meer dan twintig organisaties in de sector zorg en welzijn uit Oegstgeest.

Lees verder

26 augustus 2018

Cursus Zicht op Herstel

Vanaf 10 oktober 2018 organiseert Stichting Lumen Holland Rijnland een nieuwe reeks van de cursus ‘Zicht op Herstel’. Deze cursus bestaat uit een serie van negen bijeenkomsten op de woensdagmiddag van 14 tot 16 uur en wordt gegeven door twee ervaringsdeskundige cursusbegeleiders van Stichting Lumen.

Lees verder

15 juli 2018

Coördinator gezocht voor de Buurtkamers

De Buurtkamers in Teylingen bieden wijkbewoners de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, informatie op allerlei gebied uit te wisselen en activiteiten voor en met elkaar te organiseren. De Buurtkamers hebben vrijwillige gastvrouwen die ervoor zorgen dat er een aanbod is van activiteiten, de bezoekers het naar hun zin hebben en dat de Buurtkamers netjes blijven.

Lees verder

14 juli 2018

De speeltuin van de smid zoekt groenvrijwilligers

De speeltuin van de smid in Leiden zoekt vrijwilligers. Elke woensdagavond is er een groepje vrijwilligers aan het werk aan het groen en voor het onderhouden van de toestellen. Zij zijn opzoek naar versterking. De natuurspeeltuin bestaat bijna twee jaar. Kinderen met een zwemdiploma kunnen er klimmen, sprietlopen, slootje springen en nog veel meer.

Lees verder

13 juli 2018

Jeugddorp Leiden zoekt vrijwilligers

Jeugddorp Leiden zoekt vrijwilligers die deze zomer kinderen een leuke vakantie willen bezorgen in hun eigen stad. In de periode van 30 juli tot en met 10 augustus zullen er weer honderden kinderen deelnemen aan Jeugddorp, waar ze hutten bouwen, sporten, spellen doen, theater maken en knutselen.

Lees verder

13 juli 2018

Mentoren gezocht!

Project JA Statushouders (JAS) van de gemeente Leiden zoekt vrijwilligers die statushouders uit de Leidse Regio willen begeleiden. Een mentor vervult de rol van extra buur; een laagdrempelig, praktisch en leuk contact voor de statushouders.

Lees verder

1 juli 2018

Sport- en Cultuurregeling voor volwassen

De gemeente Teylingen geeft inwoners met een laag inkomen korting op sport- en cultuuractiviteiten. Deze regeling is speciaal voor volwassenen. Denk aan schilderen, zangles, toneelspelen, zwemmen, voetbal of de sportschool. De activiteit hoeft niet per se in Teylingen plaats te vinden maar kan ook gedaan worden in andere gemeenten in de regio.

Lees verder

1 juli 2018

Verkoop afgeschreven boeken bibliotheek Noordwijkerhout

De Bibliotheek in Noordwijkerhout heeft haar assortiment ververst. Verouderde en licht beschadigde boeken worden van 6 juli tot en met 21 juli 2018 verkocht in de Bibliotheek. Het gaat om afgeschreven boeken, van romans tot thrillers en van jeugdboeken tot informatieve boeken. 

Lees verder

1 juli 2018

Leiden Noord ontmoet elkaar op De Buurtcamping

In het weekend van 13 t/m 15 juli wordt de Tuin van Noord in Leiden omgetoverd tot een Buurtcamping. De camping wordt door buurtbewoners georganiseerd. Iedereen op De Buurtcamping komt uit eigen buurt. Dit alles gebeurt in samenwerking met het Theehuis Noord. 

Lees verder

21 juni 2018

Opgeven voor Kick-off We Are Leiden

Op zondag 26 augustus van 13.00 – 19.00 uur geven 150 Leidenaren aan 150 nieuwkomers een persoonlijke rondleiding door Leiden. We Are Leiden zoekt 300 deelnemers om deze dag net zo’n groot succes te maken als vorig jaar! Als je de stad goed kent en bijzondere en leuke plekken weet geef je dan op als vrijwilliger.

Lees verder

21 juni 2018

Minidag Swetterhage: iedereen welkom!

Bij Swetterhage in Zoeterwoude staat zondag 8 juli helemaal in het teken van de traditionele Minidag. Cliënten, familie, cliëntvertegenwoordigers, vrienden, omwonenden, medewerkers en vrijwilligers… Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

3 juni 2018

Formulierenhulp

Vrijwilligers van thuisadministratie Humanitas houden elke maandagmiddag van 14:00-16:00 uur spreekuur in de bibliotheek op de Nieuwstraat. De vrijwilligers kunnen helpen met het aanvragen van onder andere een uitkering, bijzondere bijstand, huur- en zorgtoeslag, collectieve zorgverzekering minima en kwijtschelding gemeentelijke belastingen.

Lees verder

2 juni 2018

Wandel je fit in Lisse breidt uit

Vanwege het succes van het onlangs gestarte Wandel je fit in Lisse wordt er naast de dinsdagavond ook op donderdagavonden gewandeld. Deze wandelingen worden georganiseerd door Team ‘Even Buurten’, samen met een vrijwilliger en fanatiek wandelaar. De wandelingen duren ongeveer twee uur. 

Lees verder

26 mei 2018

Nieuwe serie workshops rond thema Verbinding

Op de dinsdagen 12 juni, 26 juni en 10 juli organiseert Stichting Lumen Holland Rijnland een serie van drie workshops over het thema Verbinding. Deze drie opeenvolgende workshops zijn onderdeel van het herstelaanbod van Lumen en worden gegeven door ervaringsdeskundige workshopleiders.

Lees verder

25 mei 2018

Beweging en ontspanning bij Zelfregiecentrum Leiden

Wil je ook iets aan sport doen, maar niet te moeilijk of te zwaar? In het Zelfregiecentrum Leiden kun je op elke maandagmiddag gratis een les volgen. Noem het gym, mindful bewegen, ontspanningsoefeningen of yoga. Je neemt gewoon even de tijd voor jezelf en je lichaam..

Lees verder

11 mei 2018

Ik hoor wat jij niet hoort

Theaterwerkplaats Smit organiseert een korte voorstelling (circa 20 minuten), waarin invoelbaar wordt gemaakt hoe het is om met stemmen te leven. Op welke manier beperken ze je leven en wat merkt de omgeving ervan? Na afloop van de voorstelling is er een dialoog met het publiek, waarin ruimte is om ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Lees verder

1 mei 2018

Kunstcongres met perspectief

Het Kunstcongres met perspectief is een dag waar beeldend kunstenaars met een arbeidsbeperking hun werk kunnen exposeren. Doel van de dag is het talent van de kunstenaars zichtbaar te maken en de ontwikkeling van professioneel kunstenaarschap aan te moedigen. Met het congres wil UWV organisaties inspireren om mensen met een arbeidsbeperking een weg naar werk te bieden.

Lees verder

29 april 2018

Cursus Positief leven

In het kader van Welzijn op Recept start in buurtcentrum Matilo op de Zaanstraat in Leiden op woensdagmiddag 13 juni de cursus Positief leven. In deze cursus leer je onder andere over stress, piekeren, mindfulness en meer veerkracht opbouwen. De cursus zal vijf weken achtereen plaatsvinden.

Lees verder

18 april 2018

Nieuw Buurthuis in Leiderdorp

In Leiderdorp is een nieuwe BuurtOntmoetingsPlek geopend, `t Buurthuis, gelegen in de Oranjewijk. Er zijn al veel ideeën over het gebruik van `t Buurthuis, zoals een koffiemiddag voor buurtbewoners (jong en oud) en een regelmatige kennismaking en vragenuurtje met de wijkagente, dat op maandagochtend 14 mei van start gaat.

Lees verder

14 april 2018

Voorstelling Een Goed Verhaal

De Muziekschool Alphen en Tom in de buurt hebben de afgelopen maanden de samenwerking gezocht in de totstandkoming van een bijzondere voorstelling `Een Goed Verhaal`. Je kan hier op zaterdag 12 mei gratis bij zijn! Bestel nu kaarten.

Lees verder

30 maart 2018

Voorlichting over Psychose

Door het verbeeldingsvermogen van de menselijke geest kunnen we flexibel reageren op onze omgeving en betekenis geven aan onze ervaringen. Het is heel gezond om soms een beetje achterdochtig te zijn, of in je hoofd met jezelf te praten. Soms gaat het normale inbeeldings- en interpretatievermogen echter over in extreme achterdocht en het waarnemen van stemmen. Op 9 april wordt in Sassenheim een voorlichting georganiseerd over dit thema.

Lees verder

25 maart 2018

Thema-avond voor ouders en partners van mensen met verslavingsproblemen

De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 9 april 2018 in Katwijk een thema avond over ‘Verslavingsgedrag en de omgeving’ voor ouders, partners en overige familieleden van mensen met verslavingsproblemen. De toegang is gratis.

Lees verder

23 maart 2018

Oriëntatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk

Welzijn Teylingen organiseert op woensdag 25 april een bijeenkomst voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen, maar nog niet precies weten wat er mogelijk is en wat er van hen wordt verwacht. Na afloop hebben de deelnemers een duidelijk beeld van wat vrijwilligerswerk is, wat het op kan leveren en welke mogelijkheden er zijn in de gemeente Teylingen.

Lees verder

22 maart 2018

Voorlichtingsavond Autisme

Ruim één procent van de Nederlanders heeft een vorm van autisme. De hersenen van mensen met autisme verwerken informatie via de zintuigen op een andere manier. Hierdoor ervaart men problemen op het gebied van communicatie, verbeelding en in het omgaan met anderen. Op 4 april is er in Leiden een voorlichtingsavond met een divers programma.

Lees verder

17 maart 2018

Assertiviteitstraining in Alphen

Wil je leren om meer voor jezelf op te komen, te voelen wanneer je grens bereikt is, weten wat je moet doen in situaties die je lastig vindt? Tom in de buurt start in Alphen op maandag 9 april met een assertiviteitstraining voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar.

Lees verder

15 maart 2018

Syrische avond in buurtcentrum Matilo

Op donderdagavond 22 maart is er in buurtcentrum Matilo een Syrische avond. Wijkbewoners en andere geinteresseerden zijn van harte welkom om een hapje mee te komen eten. De zaal is open vanaf 17:30 uur, entree € 7,50. Aanmelden kan t/m 19 maart.

Lees verder

15 maart 2018

Herstelaanbod Stichting Lumen

De komende maanden worden bij Stichting Lumen weer herstelgerichte workshops en activiteiten georganiseerd, zoals Veerkracht bij Verborgen Verlies, Zicht op Herstel en het Lotgenotencafé.

Lees verder

1 maart 2018

Politieke avond bij Stichting Lumen

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Stichting Lumen Holland Rijnland op dinsdagavond 13 maart een politieke avond rond de Maatschappelijke zorg. Op deze avond gaan wij, onder voorzitterschap van Jan Laurier, voormalig wethouder in Leiden, met politici uit de regio in gesprek over wat er leeft in de regio Holland Rijnland, wat gaat goed en op welke punten is er een belangrijke noodzaak voor verbetering en beschikbaarheid van zorg(voorzieningen).

Lees verder

27 februari 2018

Stichting Lumen: Cliëntondersteuners gezocht!

Het team van Vliegende Brigadiers, ervaringsdeskundige cliëntondersteuners die in het project Meedoen met de stad* zij aan zij samenwerken met organisaties in de wijken, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Lees verder

24 februari 2018

Cursus Schrijf je vrij

Stichting Lumen Holland Rijnland organiseert vanaf donderdag 8 maart de cursus `Schrijf je vrij`. In acht bijeenkomsten van tweeënhalf uur maken we kennis met creatief schrijven in de volle breedte. Schrijfervaring is voor deze cursus geen vereiste, plezier in taal wel. Elke les worden associatietechnieken aangereikt die genoeg materiaal opleveren om over te schrijven.

Lees verder

21 februari 2018

Creatieve ochtenden Praat en Draad Swaenswijk

Wil je creatief in een groep bezig zijn? Kom dan elke woensdagmorgen naar Wijkcentrum Swaenswijk. Het samen bezig zijn geeft niet alleen gezelligheid, maar werkt ook inspirerend. Deelname is gratis. Kosten voor materiaal en de consumptie zijn voor eigen rekening. 

Lees verder

20 februari 2018

Tom komt naar u toe

Tom in de buurt rijdt op maandag 19 maart door Nieuwkoop met de Tombus naar Vrouwenakker, Noordse Dorp en Papenveer. Inwoners zijn van harte uitgenodigd om langs te komen bij de bus om Tom in de buurt te ontmoeten. En vragen te stellen over zorg en welzijn.

Lees verder

7 februari 2018

Vrouwendag in Stadhuis Leiden

Het Vrouwennetwerk Leiden organiseert ieder jaar de Vrouwendag Leiden. Op zondag 11 maart is er in het Stadhuis van Leiden gelegenheid voor ontmoeting, zijn er workshops en wordt er muziek gemaakt! De dag is van 13:00-17:30 en de entree is € 2,50. Lees hier het programma!

Bron: Vrouwendag Leiden

Lees verder

7 februari 2018

Uitnodiging informatieavond Stigma

Op dinsdagavond 20 februari organiseert de Cliëntenraad GGZ Rivierduinen Alphen aan den Rijn / Gouda een bijeenkomst in de raadszaal van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het onderwerp van deze avond is: Stigma binnen en buiten de GGZ. De avond wordt gehouden in de raadszaal van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Lees verder

7 februari 2018

Cursus Zicht op Herstel bij Stichting Lumen Holland Rijnland

Herstellen is een zoektocht naar hoe je, ondanks je psychische klachten, psychosociale en/of verslavingsproblemen een leven op kunt bouwen dat jij als zinvol ervaart. De cursus ‘Zicht op Herstel’ kan een waardevolle aanvulling zijn bij deze zoektocht. Op dinsdag 27 februari is er op hooigracht 12-14 van 14.00 uur tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst over de cursus.

Lees verder

1 februari 2018

Gezocht: vrijwilligers voor Dierenweide ‘Westerweide’

Welzijnskwartier Katwijk zoekt vrijwilligers voor de dierenweide Westerweide, die affiniteit hebben met het verzorgen van dieren, kinderen kunnen leren omgaan met dieren en wekelijks of tweewekelijks beschikbaar zijn op de woensdag- of zaterdagmiddag tijdens de openstelling.

Lees verder

29 januari 2018

Muziek- en zangproject voor statushouders en buurtgenoten

Eind januari start in de Nieuwe Muziekschool Alphen een project, waarin statushouders samen met buurtgenoten muziek maken. In een reeks van acht avonden maken de deelnemers kennis met elkaar door te werken met muziek, zang, instrumenten en verhalen vertellen. Als afsluiting wordt met professionele musici een feestelijke voorstelling gegeven. Het project is toegankelijk voor statushouders vanaf 14 jaar en belangstellende Alphenaren.

Lees verder

28 januari 2018

Autisme; Wanneer vertel ik het en wanneer niet?

Twee ervaringsdeskundigen; een moeder van een dochter met ASS en een werkende jongeman met de diagnose ASS, vertellen op donderdag 22 februari over hun overwegingen en ervaringen bij de volgende vragen: Aan wie vertel je dat er sprake is van autisme? Hoe werd er op gereageerd? Wat zijn fijne reacties en welke niet? Aan welke mensen/organisaties vertel je het niet? Wanneer en hoe vertel je het je partner? Zijn er tips die je voor andere mensen hebt om hiermee om te gaan? 

Lees verder

5 januari 2018

zondag 7 januari inloop in buurtcentrum vogelvlucht

Zondagmiddag 7 januari is in buurtcentrum Vogelvlucht weer een inloopmiddag met onder andere het spel ‘Een steekje Los?’. Aan de hand van het spel worden verschillende thema’s besproken. Buurtbewoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Lees verder

5 januari 2018

Rouw- en Verliescafé Over-Leven

Op zondag 21 januari  is er weer een bijeenkomst van het Café Over- Leven in de bibliotheek in Sassenheim. Vanaf 14.15 uur is men van harte welkom, om 14.30 uur start het programma. De toegang is gratis. Het thema deze keer: Onbegrepen rouw, verdriet waar weinig begrip voor is. Stil verlies. Aan de hand van een ervaringsverhaal worden ervaringen gedeeld en gedachten uitgewisseld. De toegang is gratis.

Lees verder

4 januari 2018

Activiteiten Radius 2018

Stichting Radius draagt in Leiden en Oegstgeest bij aan het versterken van de zelfstandigheid van ouderen en mensen met een handicap en aan het verlichten van de taak van verzorgende partners, familieleden en vrienden. Eén van de diensten van Radius is het organiseren van activiteiten.

Lees verder

3 januari 2018

Nieuwjaarsconcert in de Merenwijk

Voor de derde keer organiseert de Regenboog een Nieuwjaarsconcert in de Merenwijk. Muziek voor iedereen door een aantal enthousiaste musici. Individuele optredens van musici uit de Merenwijk en de Regenboog in het bijzonder. Het concert vindt plaats op zondag 14 januari en duurt van 15:00 tot 17:30 uur. Daarna kan er worden nagepraat in de ontmoetingsruimte. De toegang voor het concert is gratis. 

Lees verder
 1. 2020
 2. 2019
 3. 2018
 4. 2017
 5. 2016
 6. 2015
 7. 2014
 8. 2013
 9. 2012
 10. 2011
 11. 2010


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support